Ett tidsfördriv att dö för

Nu är ÄNTLIGEN (!!!!!!!!!!!!!) förberedelserna inför projektarbetsutställningen och presentationen klara! Känns som att jag har jobbat konstant med detta under flera dygn i sträck.



Imorgon ska jag och Vic till skolan för att sätta upp alla planscher, bilder, texter och möbler till utställningen, det kommer att bli kalasfint!

Utställning i Hispanola på Torsdag 9:00-15:00!


Chords

Jag längtar och väntar. Jag vill ha sena nätter, härlig musik, neonljus och trevligt sällskap. Plötsligt händer det.

Idag är det söndag och jag har jobbat vilket var väldigt kul. Tyvärr misslyckades uppdraget även idag men inte pga irriterande objekt, idag var det istället frånvaron av rätt målgrupp som förstörde det. Bara massa äldre par och främst kvinnor med barn. Kanske inte riktigt vad jag var ute efter..

Dock kan jag nästan bocka av uppdraget ändå för igår gjorde jag en liten spontan sak efter hetspusch från härliga Frida. Jag fick ett ryck helt enkelt och smsade en kille, låt oss kalla honom för Sovrummet, som jag inte har pratat/träffat på flera år. Jag vet inte ens hur man ska beskriva vår relation för den är minst sagt konstig. Hur som helst skickade jag ett sms och skrev:
"Hej hej Sovrummet! Såg att jag hade ditt nr och tänkte bara höra om du lever? Kram från Linn som pratade med dig för sjukt länge sedan".
Ni som vet vem Sovrummet är förstår att detta kräver en belöning, så nu tycker jag att jag kan halvbocka det uppdraget!

Irriterande objekt

Jahopp. Idag var ju dagen då uppdraget ge mitt nummer till någon på ett smart sätt skulle äga rum. Jag hade verkligen de bästa möjligheterna för det var sjukt mycket folk och jag stod i kassan nästan hela dagen, dessvärre är det kanske inte så jättemånga snygga, trevliga, unga, singelkillar som köper porslin och glas.. :(



Hur som helst, vid tretiden kom det fram en potenitell kille och jag tänkte: "Yes, nu är stunden inne".. i min hjärna listade jag snabbt för- och nackdelarna och när jag precis hade bestämt mig för att jag skulle ge numret så hoppade det fram ett irriterande objekt aka flickvän! Så då kände jag att det inte riktigt var det smartaste att fullfölja uppdraget just då.

Men tro inte att jag gav upp. Precis innan jag skulle sluta så kom det fram två killar som säkerligen skulle bli glada om de fick numret. De var jättetrevliga och glada men fulla av piercingar och tatoos. Så, nej. Då hade pappa inte blivit glad. Haha.

Uppdraget continues imorgon, hoppas på bättre tur då!

PS. Jag undrar om ni förstår när jag är ironisk eller inte?!

Första uppdraget

Förlåt att jag massproducerar inlägg just nu me jag kommer hela tiden på nya saker som jag vill berätta!

Det jag glömde skriva var att jag nu har valt en punkt på 100-saker-att-göra-innan-jag-dör-listan som jag ska utföra inom en vecka från och med idag. Jag ska ge mitt nummer till någon på ett smart sätt. Min plan är att kanske utföra detta uppdrag medan jag jobbar i helgen, om jag ser någon intressant kille så kanske jag skriver mitt nummer på kvittot, haha?! Önska mig lycka till! Om detta uppdrag inte lyckas så har jag ett i reserv, att anordna en egen utställning. Men det är lite fusk eftersom att jag och Vic kommer att göra detta på torsdag som ett sätt att redovisa vårt projektarbete, så detta uppdrag kommer jag alltså ändå att göra snart..

Finns det fler smarta sätt att ge sitt nummer till någon? Nu när jag tänker efter så har jag iofs redan gjort det en gång.. psykologkillen och fickan..hmm, undrar om det räknas?

Donner och balen

Den här veckan har typ allt på Donner kretsat kring antingen:
1. Rotationskroppar och integraler
2. Strålningen från renkött vs renlav
3. Antalet elever som vill gå på ens projektredovisning
4. Balen

Balen har nog varit mest i fokus tror jag.. vad ska alla ha på sig, hur ska de göra med håret och sminkningen, hur ska bordsplaceringen se ut, ska man försöka lära sig att dansa vals och det hetaste ämnet; vem ska gå med vem? Herregud, jag tror inte att det har gått en endaste timme utan att man på något sätt har kommit att tänka på balen, panic panic panic och hets hets hets!!

Kaffe, någon?

Jag är extremt trött. Efter skolan hade jag och Victoria planerat att göra klart den sista finputsningen av vårt rojektarbete. Det slutade med att Victoria satt och skrev medan jag låg på golvet och var nära på att somna. Som tur var lyckades hon pigga upp mig genom att leka mamma och visa roliga bilder och filmer från vår högstadietid. Vic, du vet altid hur du ska göra! :)

Question

Funderar på hur jag ska göra.. på måndag sker det antagligen. Den stora FRÅGAN.
Victoria, tack för att du hjälper mig! Haha.

Puss <3

100 saker att göra innan jag dör

Jag har skrivit en lista på 100 saker jag måste göra innan jag dör. Dags att börja beta av den kanske? För det är så mycket som jag vill göra men som jag inte hinner eller orkar. Men det handlar om att prioritera, för att kunna göra det som jag blir glad och lycklig av så måste jag börja välja och göra någon slags värdelista över vad som är viktigast för mig. Frågan är om jag verkligen skulle kunna följa den listan sedan.. tror att jag allt för ofta tänker "jag måste bara göra det först".. men Nej!

Jag har bestämt mig, efter studenten, alltså den tredje juni, ska jag verkligen försöka att minska ner på alla måsten och öka på allt som får mig att le! Hjälp mig med detta löfte, snälla? För jag tror att jag behöver någon som pushar mig i detta, annars kommer det bara att rinna ut i sanden och jag kommer att sitta där med hundra saker som jag måste göra innan jag kan börja göra det jag egentligen vill.

Jag ska helt enkelt börja beta av saker-att-göra-innan-jag-dör-listan. För när ska jag annars göra dem? När jag har dött eller när jag sitter där på ålderdomshemmet och ångrar att jag aldrig fick dansa i regnet eller ta på affro-hår? Nu ska jag leva, nu nu nu! Jag vill inte se mitt liv springa förbi utanför fönstret!

Så, imorgon börjar det. Då ska jag välja en punkt på listan som jag SKA göra!!
Önska mig lycka till, det kan jag behöva!


HHIIVVEESS

Bilder från i tisdags som Victoria lyckades ta! :)


VIC ÄR EN GRYM FOTOGRAF!








AAAAHHH!!!! HJÄRTA.

Seaside

Jag tror att jag har kommit på det.



Jag är kär i kärleken.

Innan mina killar kom!


Klippa

Som jag sa till Frida tidigare idag; Mitt liv är på en stabil nivå just nu.
Jag undrar vad det betyder egentligen, bra eller dåligt? Jag tar det som något bra iallafall!

Idag gjorde jag och Frida en liten spontan grej, vi gick och klippte oss! Det var välbehövt och kändes riktigt bra! :)
Ingen större förändring dock, endast toppning och lite uppklippning.

PUSS&KRAM

The Hives

Gårdagen var UNDERBAR och FANTASTISK på alla sätt!!

Pratade (jag sa hej och han sa hej) med Pelle + fick plektrum av Arson + tafsade på Pelle (tror att han var över oss tre-fyra ggr.) + fick kort på mig, Frida, Vic och Arson!!!!

<3

The Hives

Idag är dagen!! Äntligen!

Jag vaknade kvart i tolv idag och fick lite smått panic, men det är lugnt jag hinner. Klockan tre ska vi ställa oss utanför Trägårn ock köa i typ fyra timmar, haha. Det är sjukt, vad ska man göra i fyra timmar??

Det kommer iallafall bli en riktigt bra dag + kväll! Jag är SÅ GLAD!!

PUSS på er

Mars, 22

Jag känner mig fastnålad, inburen och fri på samma gång. Låt mig flyga!

Jag vill, jag vill, jag vill så mycket men jag står bara och tittar på mitt liv. Vad håller jag på med?

Har jag ingen plan, inga ambitioner eller mål? Jo, men jag kan inte sträcka mig till månen. Jag har för korta armar.

Det är lättare att plugga på, laga en misslyckad omelett och titta på Beck.

Hell.


På tisdag

kommer jag att vara väldigt lycklig!


Ute på nya äventyr

Jag och Victoria har äntligen tagit kort på våra snygga och miljömedvetna möbler!

Så här kan det se ut när jag får en skum idé och släpar med mig en stol och en rädd Victoria upp till vattentornet:






PUSS!


Mars, 19

Har ätit naan-bröd, tränat ögat och läst mina vänners poesi.

Längtar efter ny luft, nytt kött och nya hjärtan.

Drömde om en göteborgskändis (som Victoria såg en lookalike av på Queens), borde drömma om dV/dt och vill drömma om "när löööven faller ner".

Olgas trappor

Chalmers hade öppet hus idag så jag och Anna gick dit för att lyssna på studenter och lärare som pratade om Arkitektur-programmet och Arkitektur&Teknik-programmet. Det verkar vara rikigt spännande!

Problemet är att jag inte vill plugga i Göteborg, så det var ju egentligen onödigt att gå dit, haha. Men jag fick mer koll på upplägg, antagning och sånt..good!

När jag var inne i Kårhuset kom jag på att jag träffade en kille ute en gång som läser på Arkitektur-programmet.. det skulle bli väldigt pinsamt om jag såg honom idag, mest för honom! Haha. Tur att han inte var där iaf.. fast jag skulle i och för sig ha velat fråga honom om en sak som han sa.. Haha, undrar om det var sant eller inte???!!! Det gör mig galen!!

Menmen.. om Chalmers blir mitt framtida place så kommer jag ju säkert att träffa honom igen. Ooops!!
Men jag vet inte riktigt. Alla killar verkar vara rätt nördiga där :S och det är inget jag ser fram emot.. Jag som har så svårt att bestämma mig för vad och var jag vill läsa, kanske att jag helt enkelt ska söka mig dit där det finns flest snygga/trevliga killar?! Maybe.. då blir i alla fall något bra. Haha. NO!

KYSS PÅ ER

Kort update

Idag har jag varitt sjukt effektiv. Har varit i skolan och haft KemiB och Miljökunskap, har varit hos läkaren och på öppet hus på Chalmers..! + att jag har köpt lite smyckesgrejjer att pyssla med! + att jag har pluggat massa biologi så nu kan jag allt om hur syrets väg i kroppen! Haha.


Frida, YES vi ska klippa oss! Nästa vecka? :)

Mars, 18

Lyssnar på Kleerup, äter choklad och pluggar matte.

Är ensam hemma och borde egentligen koka lite soppa.

Ska dansa på mitt rum och kanske klippa luggen.

Gothenburg

"Gothenburg I came back to you
Now you be nice to me, then I´ll be nice to you
Gothenburg I thankyou
You gave me someone to love, and I really owe you"


Idag har jag upptäckt att Göteborg faktiskt är en väldigt fin stad, speciellt när solsken och fågelkvitter finns med i bilden.

Vi var på fysikgården på Chalmers för att labba lite och oj, så det såg ut. Värre än vår fönsterlösa 14°-kalla fysiksal nere i underjorden. Det var som en egen liten värld inne på Chalmers-området, kanske mitt framtida place? Vem vet.

"Gothenburg I came back to you
Now you be nice to me, then I´ll be nice to you
Oh I´ll be nice to you, I´ll be nice to you."

P&K


Blä



Just nu är jag ganska trött. På allt.

J.

Jag har en trevlig känsla.



Victoria, jag vet att du vill. Du vet att jag vill. J.

Hiiippppp

Herre. Det är 79 dagar kvar till studenten!

Jag missade 80-dagarn, annars hade jag firat. Fast det gjorde jag i och för sig. Jag åt Reisen/Riesen.

Jey!

Sweet dreams

Jag satt och tittade på lite bilder här på datorn. Och. Jag vill bara säga att alla är väldigt vackra. Alltså inte själva bilderna, jag menar människorna.

Tvivla inte på det. För ni är underbara!


Lycka

Jag är så glad så glad så glad. Och lycklig!!!

Det är soligt både ute och inne!

Veckans höjdpunkt inträffade nyss. Fika med de söta tjejerna Andrea och Victoria! Det var något som jag verkligen behövde efter min LÅÅÅÅÅNGA isolering. Jag ler!

Idag är en sådan dag då jag nästan förväntar mig ett mejl. Haha.

Massa KÄRLEK!

I'm back

Jag börjar se ljuset!

Det gör ont, men det positiva är ju att jag kan tänka: det kan bara bli bättre!

Jag har tråkigt. Det finns typ tre saker att göra:
- sova
- följa skumma tv-serier
- äta

Jag längtar till Måndag!
Puss

3 am

Jag har fixat Spotify så nu lyssnar jag på musik hela tiden! :)

Just nu är det 3 am med Marit Bergman (remix Kleerup)! Very Good!

Peace&Love


JAG VILL GÅ OCH JAG SKA GÅ!!!!


 


Around the world

Jag funderar och lyssnar på Harder, Better, Faster, Stronger (Daft Punk, Jess and Crabbe remix).
Jag känner för att dansa dansa dansa eller hoppa hoppa hoppa eller ...!

På sista tiden har jag blivit helt besatt av att skriva i min blogg och att spana runt på facebook! Jag tror säkert att jag har loggat in sju-åtta gånger idag. Hjälp mig ur mitt missbruk, snälla!

Här är en riktigt fin bild på min kära klass, haha! Jag tror att det är från ettan, det måste det väl ha varit?



HAHAHA, pendelkvinnorna är smarta tjejer och ja Frida du fattar rätt! HAHA!

Neutralisera mig

Igår gick jag, Astrid och Sofia runt i skolan och pratade kemi, jag tror att vi lät rätt så smarta. Haha!

- Hmm, att buffertförmågan är stor hos Samarin när pKa=±1 är ju ett tecken på att samarin är neutraliserande.
- Hmm, om en lösning är treprotonig och titreras i flera steg så borde sambandet mellan titrand-analutsmolekyler vara n:1 i den n:te punkten.

Observera att när vi sa "Hmm" så satte vi fingrarna under hakan/kinden (så som man gör när man funderar och leker smart).

Jag vet inte varför jag skriver om det här.. kanske för att ge mig själv inspiration till labbrapporten som jag håller på att skriva.

F-K

Gör som sagt soppa och nu när jag nästan var klar så märkte jag:
VI HAR INGEN MJÖLK!!! AAAHH!

Blä, jag orkar inte laga något annat nu..går det bra att hälla i lite naturell yoghurt istället kanske? Jag testar! Återkommer om resultatet.



Uppdatering:
Soppan blev mycket mycket god!! Jag kanske är en mästerkock ändå?! Haha

Underbara dagar

Vad hade jag gjort utan lektionsfria onsdagar?

Det är verkligen perfekt att ha en dag mitt i veckan där man kan vara hemma istället för att släpa sig till skolan. Jag kommer ihåg att jag i ettan trodde att man inte alltid hade plugg att göra och att man därför kunde vara ledig på onsdagarna. Men icke, det har nog aldrig hänt!

Idag har jag redan hunnit skriva på min samarin-labbrapport och räkna lite matte. Men nu är det dags för lunch!

Står och kokar soppa och lyssnar på Lykke Li (Breaking it up, Familjen remix)!!

PUSS&KRAM

Happpp

Just nu händer det mycket i mitt liv, wohooo! :)

Poppa Popcorn i en burk

Vanilj-te och Desperate Housewives..kan det bli bättre? Ja, troligen. Lite popcorn skulle smaka gott, eller lite kärlek vid min sida?

Varför just MM (ni förstår förkortningen om ni tänker efter!) kan man ju fråga sig.. Jag vill inte!

18

HAPPY BIRTHDAY TÅGKILLEN!!

Idag är det en stor dag för min lilla lover, nu kanske vi kommer att ses ute någon nång?! Det skulle vara väldigt kul! :)

Var det på grund av denna stora dag som han hade klippt sig kanske?

PUSS på DIG!


Imagine

Just nu borde jag egentligen sitta och skriva på min samarinlabb men jag vill inte. Sitter helre hela dagen imon och skriver, eller kanske inte.

På torsdag klockan 11 ska jag opereras, börjar bli lite nervös nu! Inte för själva operationen utan mer för hur jag kommer att må efteråt och framförallt: hur jag kommer att se ut!

PUSS och KRAM

Mina Fantasivärldar

Okej, här kommer en liten bekännelse:

Jag tror bara att det är mina närmsta vänner som jag har berättet det här för. Inte för att det är något hemligt eller pinsamt utan snarare för att de flesta antagligen tycker att detta är rätt knäppt. Det är så att jag har väldigt många fantasivärldar i mitt huvud, jag går helt enkelt runt och lever i flera olika världar samtidigt.

Först och främst så dagdrömmer jag väldigt ofta. När jag var yngre handade det mestadels om att jag hade en storebror som räddade mig ur massa olika situationer. Nu förtiden handlar dagdrömmarna mer om roliga/knäppa/sorgliga händelser eller vardagliga situationer. Mer specifikt än så vill jag inte riktigt gå just nu, haha.

Det som mina vänner tycker är den skummaste fantasivälrden i mitt huvud är dock den som jag tycker är roligast. Det är lite svårt att förklara hur den går till men jag ska göra mitt bästa. Det är nämligen så att jag ser en grupp människor, t.ex. klasskompisar, som sitter i ett rum. Människorna har på sig massa elektroder (som sitter i små runda lappar, typ som Kristian Anttila har på bilden här) på hela kroppen och genom dessa kan de känna det som jag känner. Fantasin varierar lite, ibland kan de även se/höra det som jag ser/hör. (Jag varnade er för att denna fantasi är skum!)


Hur som helst så går fantasin ut på att gruppen av människor upplever det som jag upplever. Jag kan ha denna fantasi när som helst, t.ex. när jag går till pendeln på morgonen, när jag pratar med mamma i telefon eller när jag borstar tänderna. Jag vet inte riktigt vad syftet är eller varför jag har denna fantasi, det enda jag vet är att den är ganska rolig att uppleva. Det som mina vänner tycker är absolut skummast med detta är att om jag ska göra något som jag inte vill att människorna med elektroderna ska uppleva så kan jag trycka på den s.k. paus-knappen. Det glr jag t.ex. när jag ska duscha.

Haha, nä nu vet jag inte riktigt om jag vill tillkännage fler detaljer. Jag kanske återkommer om dem någon gång i framtiden!?

I magen

(Bild från http://www.papperalla.se)

HAHA! Tror inte att någon se kopplningen, men jag behövde få ut det här ur min hjärna!

What to do?

Vet inte riktigt vad jag ska göra.. kanske ta en välbehövd paus från en viss person..? Nej, det vill jag egentligen inte göra men ibland kan det bli lite mycket och då glömmer man av att verkligen uppskatta varandra. Det är synd, men så är det ibland.

Australien

DESTINATION: DOWN UNDER!

Åh, Jag vill åka till Australien..!!


Skrammel skrammel

Tydligen lyckades vi tillsammans skramla in 3423,50 kronor idag! Med tanke på att mina fina vänner ska skramla totalt fem dagar så blir det nog en ganska stor slant till slut! Jey!

8 mars = Internationella kvinnodagen

Idag är det Internationella kvinnodagen och jag och ett par andra goa tjejer har varit runt i Göteborg och skramlat pengar till Kvinnojouren Ada. Det är mina fina kompisar Mei Linn, Frida, Andrea och Karolin som har detta som projektarbete. Kolla in deras blogg!

Känns som en riktigt god och solidarisk handling!









































Lite jobbigt väder bara, regn och kyla var inte direkt de bästa förutsättningarna.. men jag tror ändå att vi fick ihop en ganska bra slant. Återkommer med en exakt summa senare efter att Frida räknat alltihopa!

Idag har jag lärt mig att ALDRIG mer ignorera någon som står och skramlar eller delar ut broschyrer m.m. för det är inte särskilt roligt. Det räcker att ge en krona, stanna och prata lite eller iallafall vara trevlig!

Bilden är från Pling i fredagens Metro.

Morgondagen blir en lång dag

Nu har jag suttit och fixat lite med designen på bloggen, vad tycks?

Imon (8/3) är det Internationella Kvinnodagen och då ska jag hjälpa mina kära vänner att skramla i centrala Göteborg. Hoppas på många snälla människor som har för mycket mynt (eller sedlar!) i fickorna! Spana in Vi skramlar!

Nu är jag supertrött trots att jag gick upp tio över tolv idag.. utekvällar sätter sina spår vare sig man vill det eller ej. Nä, nu ska jag sova så att jag är riktigt pigg i morgon!

SOV SÖTT

Counting

Igår hade jag MaE-prov, då var det räkning med komplexa tal.



På kvällen gick vi ut (till The Queen) och då blev det ännu mer huvudräkning:
27 - 18 = 9

Inte okej, tänk på det!

PS. Victoria du är söt!


Glamour Stiletto Run


Gissa vad jag har gjort?!

Jag har anmält mig till GLAMOUR Stiletto Run! Det är en tävling där ett antal tjejer springer 100m i högklackat och man har chansen att vinna 100.000 kr att shoppa för!

Låter det inte riktigt kul? Det enda som krävs är att man är riktigt snabb och att man har sju centimeter höga klackar.. Hmm, undrar just om jag har något av det?

Jag hoppas i alla fall att jag blir antagen!!  :)

Gurra var är du?


Den här fina lappen hittade vi på en lyktstolpe i Sthlm i somras och jag kan fortfarande inte förstå själva vitsen.. Vi tillbringade en del tid på att fundera ut olika teorier men vi lyckades aldrig komma på något bra svar.. Vore tacksam om någon kan förklara?!


Victoria leker peddo och jag flätar

Såhär kan det se ut när jag och lilla Victoria Johansson arbetar med vårt projektarbete!




21:00 - 23:20

Okej, tisdagar mellan kl. 21:00 och 23:20 blir det svårt att få tag på mig. För då sitter jag förhoppningsvis bänkad framför TV:n och tittar på mina absoluta favoritprogram:

21:00 - 21:55 Desperate Housewives
21:55 - 22:25 Christine
22:25 - 23:20 Brothers & Sisters

Skumt att alla är på samma dag!

Djupfryst schnitzel

Alla som känner mig vet att jag inte är någon mästerkock i köket precis. När det gäller matlagning har jag inte mycket kunskap, ingen talang, ingen känsla eller intitution som kan hjälpa mig.

Men detta är inte allt, jag har också riktig otur för jag lyckas alltid (kanske inte riktigt alltid) skada mig.

Antingen så skär jag mig när jag ska hacka morötter eller så bränner jag mig när jag ska koka glögg. Men det konstigaste var nog för några dagar sedan när jag råkade skära mig på ett finger. Det är ju inte så jätteovanligt men det skumma var att det inte var en kniv som var vapnet, det var en schnitzel! Haha, den var i och för sig djupfryst så den var vantagligen lite vass men ändå! En schnitzel, och jag har fortfarande ett sår på fingret!

Håll er uppdaterade om ni vill följa min händeserika och spännande matlagning!!

Min pluggmusik

Många människor har speciell musik som de lyssnar på när de pluggar. Oftast är det kanske deras favoritmusik. Jag lyssnar istället på TV-shop's reklamer. Är inte detta konstigt? 
Bl.a. om Tobi ("Världens första bärbara skrynkelbrttagningsmaskin!") och Proactiv Clear Skin Program, ("Ta kontroll över finnar och oren hy!")
 
Tobi 2 för priset av 1!Proactiv










Så har ni några frågor om dessa produkter? Fråga mig!

Mejjan goes röd

Jag kan inte somna. Och av någon anledning så beror det på att jag tänker på Mei Linns röda tunga.. Skumt?! Vattenmelon var det va?


Måndag hela veckan?

Idag är första dagen i veckan och oj vad jag redan längtar efter helgen! Den kommer att bli såå härlig :) För denna vecka är hat-veckan, bara massa plugg vareviga dag.. men när fredagen är här då kommer det att vara -jippie!



Ni vet vad jag menar!


Förträng förvräng

I mitt huvud spelas vissa icke-charmerande filmsekvenser och det värsta av allt är att repeat-knappen är intryckt. Jag kan inte få bort dem. Jag vill glömma. Var jag tvungen att komma ihåg just de händelserna?!

Jaja, nu har jag iallafall lärt mig vad jag inte ska göra, nästa gång ska jag endast lägga pengar på inträde + garderob. Nä, nu ska jag snart äta, känns som att jag inte ätit på flera dagar!

PUSSSS


Never

Aldrig mer säger jag bara!

RSS 2.0 Follow linnn