Dan före dopparedan

Idag har jag, Hanne och pappa varit i Haga och haft det mysigt! Åh, det finns så många söta affärer och caféer att titta in i så det tar ju sin tid att vandra gatorna fram och tillbaka. Hittade i alla fall några sistaminuten-julklappar så nu är jag riktigt förberedd inför morgondagen! Det känns som att det var en evighet sedan jag såg pappa senast men det var egentligen bara fyra dagar sedan <3


Planen inför morgondagen, Julafton:

Först - hem till min lilla gamlamormor för julfika

Därefter - hem till mina kusiner (på mammas sida) i Onsala med massa släkt, där kommer vi att stanna hela dagen och hela kvällen. Så småningom kommer väl en liten tomte insmygandes också, vi får se om tomten har samma röst som min lillasyster eller ej, haha.
Den 25:e kommer att tillbringas hos pappa där det blir en extrajulafton, haha. Men jag tror att vi skippar julbordet då, för hur gott är det egentligen med t.ex. sill och fikon?

Ha en riktigt GOD JUL allesammans! Kärlek! <3<3


Dröm eller reality?

ÅH! Vad jag är avundsjuk på er, Frida "in the USA" och Victoria "en España"! Jag undrar vad ni gör nu..Victoria har säkert haft en heldag på stranden med massa sol, bad och solbrända människor. Härligt! Frida har nog vari ganska trött med tanke på jetlagen men hon har nog hunni med en del ändå tror jag..kanske tittat på en sevärdhet på förmiddagen och sprungit gata upp och gata ner på eftermiddagen (planen: sevärheter på fm och shopping på em). Roligt!



I natt drömde jag om er och det var ingen härlig dröm precis, tvärtom en riktig mardröm! Berättar i tredje person a la Victoria:
Linn stod och packade upp glas på jobbet, hon var ganska stressad och hade precis blivit tillsagd att hon gjort fel. Därför var hon lite illa tillmods. Victoria och Frida kom in i affären och Linn fick panik och blev jätterädd (ingen vet varför).
Victoria och Frida: Hej Linn. (norman samtalson)
Linn: VA? Vad gör ni här? Men, va? Ni ska ju inte vara här! (rädd röst som går upp i falsett)
Frida: Det blev ändrade planer. (robotröst)
Linn: Okej, God jul på er.
Linn ger Victoria och Frida varsin tafatt kram.
Victoria: Jag ska åka på en egen resa.. När vi var i Spanien träffade jag en kille och nu ska han och jag åka på en egen resa, så jag skippar Sapnien! (Väldigt glad och lycklig röst)
Linn blir jätteförvirrad, arg och rädd. Hon går fram till sin chef och frågar hur hon ska vika några röda dukar.

Det var en väldigt märklig dröm måste jag säga och jag var riktigt riktigt lättad när jag vaknade! Hela dagen har jag dock varit lite beredd på att se er komma gåendes på gatan, och jag har en obehaglig känsla av att om jag träffade er nu så skulle jag antagligen bli lika rädd som i frömmen. Så kom inte hem nu tjejer, för i så fall kommer ni inte att få ett särkilt varmt mottagande av mig..haha. Så, Frida: Stanna i USA och ha det riktigt riktigt härligt! :) Victoria, njut av värmen men bli inte alltför fäst vid någon kille hur underbar han än verkar vara ;) Tror att jag fått lite men sedan utgången i torsdags, är väl inte riktigt van vid att se dig sådan! haha.

Tjejer, GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!! <3

Bil


NÄR MAN ÄR ARTON KAN MAN TA KÖRTKORT, ELLER SÅ KAN MAN VÄNTA!?


Redo för julen

Nu är jag ledig både tisdag och onsdag, alltså endast torsdag (+ julavslutning på fredag) kvar, därefter blir det ett efterlängtat jullov!

Ikväll ska vi köra ett race med julpyntning för just nu har jag inte alls fått in den rätta känslan..men snart så! Då kommer det stå ljusstakar i varenda fönster, hänga små hjärtan (och pepparkakor?) lite varstans och små tomtar kommer att sitta och dingla med benen på hyllorna. Hmm.. kanske att man ska fösöka få till den där jullukten också? Typ stearinljus blandat med kardimumma, nejlika, apelsin och kanel? Ja nu kom jag på det. Vi ska såklart sätta fram "nötskålen" som vi så fantasirikt kallar skålen där vi förvarar (kan ni gissa det?) nötter. Rätt! Kanske att man ska ta och baka några plåtar peppakrkakor och lussekatter när man ändå är igång? Näe, det får nog bli en annan gång (långt fram i tiden). Ja, jag ska nog ta och sätta på lite julmusik också..då kommer julkänslan att förmedlas genom flera sinnesintryck; syn, lukt, smak och hörsel. Fattas bara känslen..kanske ska slänga in lite snö på golvet, eller vad säger ni? För inget annat kan ju göra julen mer komplett än så här!

PUSS


Julen är snart här

197338x400_0194338x400

JUL JUL JUL! ÅH vad härligt det ska bli! På lördag blir det lite tjuvstart med julbord på Forsgården! Jey!
<3

Sann lycka

                                                       (Glädje av Helga Weisner)
Jag är så glad som man bara kan vara, eller glad kanske inte är riktigt rätt ord..snarare lycklig! Jag är lycklig för att:
- jag äntligen lämnat min tid som barn bakom mig, 18 är nog den bästa åldern som finns!
- det finns så mycket att se fram emot just nu, jullov om en vecka och studenten (och balen) om några månader! No more plugg på ett bra tag känner jag!
- studentflaket är äntligen bokat, nu är det bara pengarna som ska sättas in för att vi ska kunna åka skrikandes och hoppandes uppför avenyn!
- lite familjetrubbel har löst sig, ååh vad jag är glad för hans skull! Kanske är det sant att kärlek övervinner allt?!

Kärlek till Er!
Puss

RSS 2.0 Follow linnn