Tankar efteråt

BLÄ! Jag tror att jag har blivit lite sick pga airkonditionen på planet..idag har jag varit helt borta och känt mig jättesnurrig. Trots detta hade vi en liten reunion (kunde väl inte hålla oss ifrån varandra) och visat alla bilder för frida, mejjan och emmet! Det var riktigt kul tycker jag! :) Var dock väldigt svårt att komma ihåg allt som hänt (inte pga av the alkohol) men tror att vi fick med det mesta! haha

ÅHHH vad jag längtar tillbaka, när jag tittar på bilderna känns det helt overkligt att vi har varit där! Trots detta kändes det väldigt naturligt att vara utomlands med Andrea, Karolin och Victoria! Har en liten teori om att det beror på att vi är så vana vid att resa tillsammans (från och till skolan, haha)!

Just nu håller jag iallafall på att lägga upp bilder på Facebook men dels är jag inte så haj på detta och dels är datan väääldigt seg just nu. Menmen, snaart är det klart! (Kolla in där)

Precis hemkommen från...

...Zakynthos!! :)

AH, vad vi (jag, victoria, andrea och karolin) har haft det roligt! Det var en riktigt lyckad semester och på planet hem var det ingen som ville hoppa av..vi ville stanna!! :) AA, jag kan knappt förstå vad vi har varit med om (kanske inte något att skriva om här, bättre att ta det irl), men det har hur som helst hänt en del saker..haha.

Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna välja och sortera bland allt roligt vi har varit med om (dessutom vet jag ju inte riktigt vilka som läser detta) så jag kan knappt beskriva det.. hur som helst har jag och tjejerna tagit hur många kort som helst och det sägs ju att en bild beskriver mer än 1000 ord (vilket verkligen stämmer i detta fall) så det är nog bättre att titta på dem för att få en överblick..!

Det känns jättekonstigt att vara hemma igen och även om jag verkligen längtar tillbaka så ska det bli skönt att få sova ut lite (för det lär behövas då vi levde efter mottot "ta vara på tiden, sova kan vi göra när vi kommer hem").. Jag tror att jag måste få smälta allt lite innan jag berättar mer...

MASSA PUSSAR PÅ ER

RSS 2.0 Follow linnn