Att leva på endast 3,5 timmars sömn

Att somna kl 04:00 och gå upp kl 07:30 (för att jobba) är inte särskilt trevligt. Och inget jag rekommenderar! Men det är ju i alla fall Fredag idag! :)

Isa var i stan


Förutom bio så träffade jag även Isa igår! Det var väldigt länge sedan, tror vi träffades senast i påskas! Och det märktes faktiskt, som Frida sa: hon ser ju ut som en riktigt kvinna nu!   :)
Vi dokumenterade lite i Kungsbacka centrum, åt thaimat på Menam (så stavas det inte?!) och pratade minnen. Riktigt trevligt och roligt! Synd bara att vi inte hann träffas så länge, för vid fyra-tiden hoppade hon på tåget ner till Skåne igen. Förresten, Grattis på namnsdagen ISA!

Bloggsugen, inte blodsugen

Just nu är jag jättesugen på att skriva (får lite abstinens nu när det är höstlov, haha :S) så jag kan ju lika gärna passa på.

Igår kväll var jag, Mei Linn, Victoria, Linnea och Annie på bio.  Vi såg "Låt den rätte komma in" medan Andrea satt i

salongen intill och såg "Vicky Cristina Barcelona" (haha, att hon vågade gå på bio ensam!). Så kan det bli när man inte riktigt tål skräckfilmer. Anyway, filmen var jättbebra, lite seg då och då, men inte alls läskig (enligt modiga Linn och Victoria, haha).
Mitt i filmen tittade jag på de andra tjejerna och Mei Linn, Linnea och Annie satt med sina jackor och halsdukar uppdragna framför ansiktet, undrar om de såg något av filmen alls. Haha. Att se tolvåriga barn pussas (när de dessutom hade blod runt munnen) var dock inte sådär supertrevligt. Men annars var det en väldigt bra film. Se den!

Sött

Nu märks det att skoltiden börjar lida mot sitt slut. Förra veckan beställde vi studentmössor (!) och idag har jag tittat på balklänningar. Ett tag känndes det som att jag aldrig skulle hitta någon fin men nu har jag hittat massor! :) AH, jag längtar!! :) Fast samtidigt måste jag erkänna att det känns LITE läskigt, för vad ska man göra sedan, när den sista champangedroppen är uppdrucken? Jaja, jag har ju ändå ett tag på mig att klura ut svaret på den frågan..

Förresten, söta Frida har blivit uttagen till Kungsbackas lucia-trupp! Fräckt tycker jag! <3 Jag kommer att rösta på henne så många gånger det bara går!

Victoria, idag var jag i centrum (haha, vad gulligt det låter) och jag hittade SUPERsöta servetter! Vi bara MÅSTE köpa dem!! Det fanns med rosor och änglar på och massa andra fina mönster. Kärlek.

Hjärtat


GAAH!
I flera dagar har jag haft en slags kärlekskänsla inom mig, det känns som att jag brinner. Okej, det kan ju vara härligt ibland men inte just nu och inte just den här personen.. Varför måste jag alltid (alltidalltidalltid) falla för dessa pojkar?!
Söta men samtidigt ickesöta!? Jag riktigt LÄNGTAR efter en förändring i det här.


F som i ****

Det finns så många grejjer som gör mig glad för tillfället, men det finns också så många grejjer som gör mig ledsen. Och just nu vet jag inte riktigt vad jag ska känna, lycka vs sorg - vem vinner?

AAH, orkar inte ta detta just nu.

Gaah

Hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas!

Om man säger ordet hoppas mer än tre gånger på raken låter det som att man säger soppa. Men det är faktiskt inte det som jag vill få sagt just nu..bara så att ni vet.


Nu

Yes! Nu har vi äntligen kommit igång! :)

RSS 2.0 Follow linnn