Någon kille vars namn börjar på T?

TVÅ veckor och TRE dagar har passerat sedan jag senast satte mig ner och skrev något här. Anledningen är av den enkla sorten: Jag har inte haft lust. Så, nu vet ni det.

Det har väl hänt en del grejjer sedan senast men just nu orkar jag inte dra upp det..känner istället för att skriva om något riktigt roligt, nämligen 118100 (jag vet vad du tänker nu victoria: " linn är en härmis!"). Till 118100 kan man nämligen skicka frågor om vad som helst och sedan få svar på dem..jag körde lite framtidsfrågor och tror nu blint att jag vet vad som kommer att hända. 

Fråga: "Vad kommer min framtida pojkvän att heta och hur kommer han att se ut?"
Svar: "Vi på 118100 tror att du i framtiden, när du minst anar det, kommer att träffa en blond och ganska lång kille vars namn börjar på T. Vi tror att ni kommer att falla pladask för varann och ha ett långt och lyckligt förhållande!"

Fråga: "Var och när kommer jag att träffa min framtida pojkvän?"
Svar: "118100 tror att du kommer att träffa din pojkvän när du minst av allt anar det. Kärlek fungerar ofta så, när man absolut inte tror att den ska dyka upp så petar den en i magen och säger "

Ja, så min fråga till er är nu om ni känner någon kille vars namn börjar på T (Vaför just T av alla bokstäver?)? Kanske Tom? Tor? Tomas? Torleif? Tobias? Tommy? Theo? Tage? Ted? Tim? Tony? Tord? Torgil? Torkel? Torvald?Ture? Tryggve? Teodor? (Haha, är öppen för förslag!)


Ha det bäst,

Pussar


RSS 2.0 Follow linnn