Fest tillägnad Swampi

Kom att tänka på en sjuk grej som jag och kungsbacka-gänget ordnade. Vi var nämligen lite fascinerade av en väldigt speciell kille (låt oss kalla honom Swampi) på vår skola, inte på något kärleksfullt sätt utan snarare på ett "taskigt" sätt. Vi tyckte om att analysera Swampi och vi hade många teorier om hans uppväxt, hans familj m.m. Hur som helst så anordnade vi en liten privat "fest" tillägnad Swampi, vi klädde ut oss till honom genom att fixa de rätta kläderna, frisyren och accessoarerna, vi skrev ut massa bilder på honom från skolkatalogerna m.m. och satte upp i hela huset. Vi gjorde till och med i ordning ett litet bönebord där vi satte upp en jättestor bild på Swampi i en fin ram och tände massa levande ljus. Helt sjukt! Under denna ceremoni så verkade allt detta vara något helt normalt men nu i efter hand så känns det som att vi bildade någon slags hemlig sekt, haha.


(Bilden är inte från ceremonin, men ni som var med kan nog förstå valet av bild ändå)

Memories

Idag har jag genomlidit ett apsvårt fysikprov, förtjänar mycket ledighet från elektromagnetism nu!



Sitter och tittar på massa gamla bilder i datan, riktigt kul att drömma sig bort bland massa minnen. Märkte att jag och kungsbacka-gänget har haft många olika perioder i våra liv;

- Först var det diddle-perioden då vi (främst mei linn och frida) hade pennfacken laddade med diddle-sudd, diddle-pennor, diddle-postit, diddle-block, diddle-tejp och diddle-stickers etc etc...

- Därefter kom coola-gänget-perioden, vi spelade in en musikal där victoria kallades för monkey-face, mei linn sjöng "Vi e coola gänget som drar runt på stan, supercoola gänget..." och jag och mammamia spelade klassens töntar..

- Efter coola-gänget-perioden kom lek-perioden, då victoria lekte apatiskt barn, andrea och mei linn lekte ap-mamma och ap-bebis, vi pratade med fantasipersoner, typ Örni, Fingal och Molgan (stavning?!) och vi lånade teatern under varje rast för att "öva på en pjäs", medan vi egentligen hade låtsas-parmiddagar, haha!


- Därefter kom rebell-perioden. Vi kanske inte var sådär jätterebelliska om man jämför med andra, men för oss var det stort att skolka en eftermiddag genom att gå till bess, kolla på the hives-dvd:n och äta sour cream & onion-chips. Det var också under denna period som fridas ögonbryn blev anorektiska, haha ;)

- Sedan kom analys-perioden då allt, allt, allt skulle analyseras in i minsta detalj. Vi kunde prata i timmar om F:et, babas glasögon, kardemummas stripptease, snoris kärleksaffär (med gubben) och blueberry´s konstiga kroppsproportioner.

- Analys-perioden höll på väldigt länge (och håller nog fortfarande på) men parallellt med den kom prick-perioden. Prick-perioden var tiden då vi alla började fascineras av "pervo-ord", stämde det att Betty Boop betydde Betty Bröst och att prick kunde betyda något annat än just prick?

Efter dessa fem perioder har det självklart funnits många många fler :) men det får bli en annan gång, KÖSS!

Konsten att stå ut

Jag vill till Sticky och dansa natten lång, istället sitter jag hemma och gör fysik, toppen!
Men imon, då är provet över och jag kommer äntligen att kunna leva lite, iallafall fram tills på lördag, då är det jobb som gäller! Åh. Behöver jag ens nämna att jag längtar otroligt mycket till sportlovet?!

Give me...

...THIS NIGHT!!


Superkort summering

OJOJ! Nu var det väldigt längesedan som jag skrev, ca en månads uppehåll! OH! Det har hänt en hel del sedan dess, bl.a.
- jul: härlig och mysig men kändes dock väldigt kort!
- nyår: firades hos Elin från Frida och Mei Linns klass, riktigt kul var det!
- en tripp till Lanzarote: välbehövd semester, dock inte superbra väder, tror att jag badade endast en gång!
- skolstart: vilken ångest detta skapade, jag kände bara "Nej, inte redan!" men som vanligt så känns det ju som att man inte varit borta någonting när man kommer tillbaka

RSS 2.0 Follow linnn