Familjen @ Neo




Nu är det bokat och klart. 

Och musik á la daft punk och justice.

Jag längtar!

Tick tick boom

Jag har varit apatisk hela helgen. Tiden tickar förbi och jag sitter helt still. Vad håller jag på med?

Fredag hela veckan

Det känns verkligen som att det alltid är fredag, så också idag. Den här veckan har gått såå fort och jag undrar vad jag gör med tiden egentligen. Måndagen och tisdagen bara flyter förbi, jag hinner inte ens reagera på dem, onsdagen är däremot lite mer uppmärksammad för du är det ju hemarbete som gäller. Torsdagen är dagen innan fredagen och det innebär att det känns som fredag när det egentligen är torsdag. Så, då var vi här igenj, fredag alltså! Så skönt!

Helgen kommer antagligen att bestå i plugg, plugg och åter plugg. Förhoppningsvis kommer lite roligheter att hoppa in emellan som omväxling, det vore trevligt! Nu ska jag packa och sedan bege mig till mamma.
Have a nice weekend! Puss!

Till månen och tillbaka igen

HEAVEN! Jag är klar med projektrapporten!!!!!!!!! Är så här glad l------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------l

Äntligen. En avbockad uppgift i listan... bara typ hundra kvar.

Nä, nu ska jag sova. Jag känner att en god natts sömn är riktigt välbehövd. Vi ses i drömmarna. Puss

Tomorrow

Onsdag imorgon, jey!

<3

Grillad haggis is the shit

Jag är glad! Jag är lycklig! Jag mår bra!

Helgen har gått snabbt som blixten. I fredags var det firande av 18-åringen Mei Linn vilket var väldigt trevligt. Hon hade tema: Såhär får ni aldrig se mig igen. Jag hoppas verkligen att jag inte får se er så igen, haha. Speciellt inte du Frida, dagen efter i all ära men jag har sett dig i fräschare förpackning, haha.. om jag någonsin skulle få se dig så igen så lovar jag att ta hand om dig! ;)

Lördagen bjöd på grillning (sushi för mig) i slottskogen vilket var mysigt men kallt. Sedan bar det av till stammishaket där vi stannade alltför länge sex timmar?! men det kan man ju se som ett gott tecken på att vi hade trevligt! När jag, Mei Linn och Frida slutligen kom hem till mig så hade GP redan kommit och vi somnade gott till ljudet av fågelkvitter utanför fönstret. Bilder kommer (kanske) inom kort..måste nog retuschera en del först..

I förmiddags gottgjorde jag och Victoria våra synder genom att bege oss till Jesu Kristi Kyrka för att studera hur gudstjänsterna går till samt prata med massa engelsktalande missionärer. Det var spännande!

Nä, nu är det dags för söndagsklyschan: en kopp te och en bok. Idag är det Cool it som gäller, hey vi miku'are (natur med miljöinriktning) ska rädda världen! Puss

Längtan när slutet är runt hörnet

Nu är det inte många dagar kvar till studenten! Trean har gått så OTROLIGT fort! Hela gymnasiet har gått fort! Jag kommer ihåg första skoldagen som om det var igår...

Och det känns väldigt skönt! Och skrämmande! Och nervöst! Och roligt! Och läskigt! Och jättejättejättejätteKUL! Så underbart som mitt påsklov har varit, så tänker jag mitt att också livet efter studenten kommer att bli. Vi får väl se...

Jag måste ta en sak i taget. Nu längtar jag till fredag och helgen.

Påklädd eller utklädd?

Imorgon börjar skolan igen men jag känner mig helt lugn. För snart är det ju helg igen. Min räddning. På fredag ska Mejjan fira sin 18-årsdag och det blir ett tema: Såhär får ni aldrig se mig igen! Spännande, har inte riktigt kommit fram till vad jag ska ha på mig... någon idé eller tips?

Cykla försiktigt, Puss

Vingliga cykelturer på kullerstensgator



Som sagt, jag gillar spontana utekvällar. Igår inträffade en sådan och jag tycker att den blev riktigt lyckad! Mysigt ställe, gott att dricka och nytt trevligt sällskap. Kan det bli bättre? Åh, det är så härligt med varmt väder så man kan sitta på små söta uteserveringar och känna sig fri som en fågel!

Jag längtar tills nästa utekväll, då ska vi se till så att den kan bli låååång och minnesvärd!

Haha, jag börjar inte skolan för än på Torsdag, vilken lyx! Imon vet jag inte vad jag ska ta mig till.. kanske ha en kreativ pysseldag? Hmm, ja jag vill skapa armband! :)

Sov sött mina duvor! Puss

Jeansjackor och glaskross

Jag älskar spontana utekvällar, när man inte behöver planera så mycket och när förväntningarna är på noll. Då blir det oftast som bäst! När man bara slänger på sig sjalen och dansar ut i natten, såna ögonblick är riktigt härliga! <3

Gårdagen var en sådan natt. Jag och Victoria var hemma hos Andrea och åt supergod mat. Vi skulle också titta på Australia, men så blir det ju som det blir när man sitter tre tjejer och inte har träffats på ett tag = mycket snack. Jag kan helt ärligt säga att jag inte ens vet vad filmen handlade om.


Visst ser vi riktigt fräcka ut i våra jeansjackor?! ;) Jeansknuttarna liksom.

Hur som helst ledde det ena till det andra och vi fick för oss att gå ut och ta ett glas. Trevligt! Vi gick till stammishaket The Queen och hade det mysigt. Pinsamt att det alltid är samma vakt och samma bartendrar.. :S


Jag kör vad som antagligen är den vanligaste posen på uteställen.. I like it!


Vickan the Vic


Andrea: Linn, körde du sexig pose nu eller?
Linn: Sexig, vad är det?

Vi hade en trevlig kväll som endast gick på 25kr! Wow säger jag. Billigt vin och ingen garderob, sommar here we come!

Glaskrosset i rubriken syftar till att det uppstod en liten (läs: stor) fight vid baren. Glas flög kors och tvärs, människor slängdes hit och dit och vakter skrek. Till slut släpades de två bråkmakarna ut på gatan där boxningsmatchen fortsatte enda tills att polisen kom.. en händelserik kväll med andra ord!

Nu ska jag till Halmstad och fira min kusin som fyller 2 år idag! Grattis!

PUSS PÅ ER (vi kanske ses i slottskogen i kväll/natt)

Evaaa

Så fint. <3

I found a picture
of your smiling face.
Bringing old memories
that I had locked away.
The burden of anger,
from a heart filled with pain,
was finally lifted
and I smiled at you again, Oooh.

En härlig fredag



När alla andra sitter på söta uteserveringar, njuter av solen och dricker vin så sitter jag och Vic inne i en mörk biosalong och tittar på Män som hatar kvinnor! Den var grymmm!!

Men härligt var det, att vandra upp och ner för avenyn och sitta på kungstorget och äta supergod glass ger en del sol också!

Jag älskar våren, blir så lycklig! Nu sitter jag på balkongen, lyssnar på Justice och äter påskgodis. Mumma!

Imon blir det förhoppningsvis utgång, Kontiki it is. Ska bli spännande att se Victorias nya livsstil nu när hon typ är stadgad, haha. No more kissing med främlingar...

Saknar mina små fransyskor, hoppas att ni har det vääääldigt bra i Lyon!

Socker, Saw och Sjäääärlek

Lovet har fortsatt lika bra som helgen. Har haft en riktig spontandag med Vic, Mejjan och Frida. Först blev det brunch hemma hos Vickan och sedan begav sig mejjan till körskolan och vi andra åkte in till stora staden för att leka shopaholics.. slutade med en hel del påsar och oväntade möten med härligt folk! Nu har vi dessutom utrustat oss med snygga gummistövlar inför peace&love!

Resten av veckan har tillbringats hemma hos Victoria där vi har gjort allt möjligt kul! :) I onsdags jobbade jag dock och det var den enda dagen som jag inte träffade min lilla mupp så då blev det saknads-känslor som resulterade i en heldag med filmx2, mat, kladdkaka och gossip!

Jag hoppas att vänninorna som just nu gör gatorna osäkra i Lyon har det riktigt bra! Saknar er! Hoppas att ni tar massa foton och jag hoppas att mejjans steg in i vuxenlivet gick riskfritt ;)

Jag gillar verkligen den här söta lilla muppen!



PUSSPUSSPUSS!

Kan man ha det bättre?

Bästa helgen någonsin!

Födelsedagsfirande, vänner, gossip, kärlek, soligt och helt obeskrivligt underbart!

Och imorgon är det brunch hos vic, känns som att jag bor där nu när jag har varit där så många dagar i sträck..
"Måndag morgon..." ska jag nynna på när jag träffar dig kl 8.00 imon mejjan!

Lycka lycka lycka!
<3<3<3

Easter

ÄNTLIGEN PÅSKLOV!!!

Det ska bli riktigt skönt och välbehövt! Jag ska ta det riktigt lugnt, jobba lite, fixa lite smycken och träffa mina kära vänner!

<3

We are your friends

Victoria jag håller med dig! Tänk hur många historiaarbeten, mattehemtentor, labbrapporter m.m. som vi har gjort tillsammans. Och så det här, projektarbetet! Vi har vårt speciella samarbete!! :)


Remade - making new design!

'Remade - making new design!' är mitt och Victorias projektarbete om återanvändning och design. Syftet är att inspirera till att motverka slit-och-släng-samhället och vi vill visa att man inte behöver köpa nytt hela tiden. Vi har så mycket olika material runt omkring oss så varför inte använda oss av dem för att skapa nya saker?

Detta har jag och Victoria gjort, vi har skapat möbler av många olika material och här kan ni se några av planscherna som vi hade satt upp på vår utställning:



Äntligen är detta projekt klart, som vi har slitit!
Ta hand om er, puss&kram


Utställning!

Här kommer massa bilder från min och Vics utställning: Remade - making new design!



I feel electric

E fter 10000000 timmars slit så ska jag äntligen få sova (efter att jag klippt luggen iofs) och det känns såååå UNDERBART!

Imorgon är dagen som hela tiden skymtat bortom horisonten: PROJEKTREDOVISNINGSDAGEN! Jag och Vic har slitit som djur hela dagen för att utställningen ska bli fin, tog lite kort innan men orkar inte lägga upp dem nu..kommer senare!


Imorgon är också dagen då jag ska på smyckeskväll hos Cornelia, ska bli kul att få återse ÅÅ-design (hette de så?), jag tror att jag ska satsa på att köpa lite armband, det behöver jag!! Förra gången jag var på smyckeskväll var nog för ca ett år sedan hemma hos Jeanne och då köpte jag ett par örhängen som jag verkligen gillar jättemycket! :)

(Bild från åå-designs hemsida)

"Det kommer att bli en fin dag!"

PUSS på er och sov sött!

Där får jag andas ut

En bra dag. En jobbig dag. En fin dag. En lång dag. En rolig dag. En händelserik dag.

RSS 2.0 Follow linnn