Juli, 27

Är ensam hemma, har varit ledig från jobbet.

Tog en jogingtur, kokade ägg och sjöng med i Koka-Kola Veins.

Tittade på bilder och filmer från fredags-natten. Fint och lite jobbigt.

Känner mig fridfull på något sätt. Nöjd, trygg och lycklig.

Ska stryka en klänning. Någon sa att jag ser sofistikerad ut i min nyklippta frisyr.

Det regnar ute. Fint.

Dream about me



Babe,
Oh, dream about me
On the phone
You're talking quietly

I wanna be yours
I want you be mine
Against red skies
For all time

So dream about us
When you're alone
Just dream about
How I will let go

Sweetest thing

Sitter och filosoferar. Och dricker rödvin. Jag drömmer om att titta ut genom fönstret och upptäcka att jag befinner mig i en söt liten stad i Frankrike. I drömmen öppnar jag fönstret på glänt och känner lukten av nybakat bröd, saltvatten och cigaretter. Jag kanske skulle ta en cykeltur ner till stranden, sätta mig på en sten och rita in små symboler i den blöta sanden. Eller inte.

Nu ska jag i alla fall ta en kvällspromenad till Victoria. Vi ska titta på Beck! :)

Pusspuss


I regnet föll ett hårstrå

Den här fina sommarbilden hittade jag på datorn, tror att min kära lillasyster har tagit den..



Idag har jag klippt mig! Blev jättenöjd med frisyren, det känns verkligen fräscht och skönt att bli av med allt långt ogräshår :)

Puss

Kapning på G

Funderar på att kapa mitt ogräshår snart.. den här frisyren tycker jag är väldigt fin!


Perfection

Allt är så fint.

Bland blommiga tapeter och ölglas

Jobb jobb jobb. Mitt schema är inte det roligaste alltså, tror att jag jobbar varje helg i mer än en månad framåt.. fy!!
Men det är i alla fall tur att jag har lyx-tider och börjar vid typ 11 eller 12.. för då kan man ju ha kul på kvällarna ändå.

Igår var det 75års-kalas och sedan lite mys på rumpanbar i "stan", alltså centrum.. Superkul och väldigt trevligt. Men jag kanske var lite knäpp som inte gick och la mig förrän fyra på morgonen.. Jag var liiite trött och seg idag på jobbet :S

Nu tror jag nästan att jag ska ta mig en liten tupplur innan middagen.
PUSS så länge

Vem är The Speed-master?

Idag är det Söndag. En söndag som för en gångs skull varit fri från ångest. Istället har den varit full av jobb, grillning hos grannar och besök av sötaste Frida. På slutet blev det lite för mycket av ballerinakex och bullar så nu ligger jag här och försöker smälta fikan. I bakgrunden hörs musik som jag fått i gåva, den är riktigt fin.

I fredags hade jag, Vickan, Johanna och Anna en riktigt trevlig kväll. Som vanligt började den på stammisstället nr 1: Queens. Där gjorde jag och Vic en pakt som gick ut på att vi skulle köra på ombytta roller. Jag gick därför lite halv-entusiastiskt in mamma-rollen medan hon med fullt engagemang levde sig in i ungdomens karaktär. Vi hade väääldigt roligt allihopa. Två små gossar från bortglömda tider kom på besök och tillsammans begav vi oss sedan till Club Target på Henriksberg. Det var faktiskt en av de bästa klubbarna jag varit på. Supersköna människor och riktigt grym musik! Vad mer kan man begära? Kort och gott: Det var en väldigt lyckad utekväll som var rolig från början till slut! :)



         


Imån tänkte jag göra något som jag borde ha gjort för längesedan, nämligen träna. Wish me luck!

RSS 2.0 Follow linnn