Where

ÅH. Jag vill booooooort! Tittar på massa kompisars bilder av fina stränder och långa nätter. Jag vill också!


00:17

Ibland är det inte så kul att bo i Kungsbacka. Speciellt inte när sista tåget från Göteborg går 00:17 på vardagar, det får väl bli en kort kväll på Sticky då..

Fira!


Idag fyller Hanne år OCH det är endast 99 dagar kvar till studenten! Weeeii! Gårdagen, då det såklart var 100 dagar kvar, firades med tekalas! Fira fira fira!

Vilken fin dag

ÅH! Vilken härlig dag det har varit!! :) Jag är alldeles till mig av all sol och frisk luft som jag exponerats av på min lilla långpromenad.. Det är sådana här dagar som jag verkligen uppskattar Kungsbacka! Skogsdungarna som är täckta av frost, ån som ringlar fram mellan de små uteserveringarna, parkerna och kullerstensgatorna i centrum, allt detta får liv när solen dyker upp. Och även människorna blomstrar upp, jag blir så glad när jag ser att alla är ute och verkligen lever. För det är så det känns, som att alla har legat i dvala över vintern och först nu vågar sig ut igen på vingliga ben.. Lycka!

Jag tänker tillbaka på långa sommardagar med picknickar på Hamntorget  och denna vår + sommar ska jag verkliegn åka dit ofta och njuta!

Gårdagen

Igår var en av de härligaste dagarna på väldigt länge! Jag och Frida besökte Mei Linn ute på vischan. Vi gick ut på en riktig långpromenad i perfekt väder. Vi gick upp i skogen, tittade på utsikten, fick äntligen se den omtalade sjön, såg ett vackert vattenfall, åt apelsin i snön och gick på sprickande is. Med Mei Linn som guide såklart. :) Jag önskar att jag hade några bilder att lägga ut, men kameran låg i tryggt förvar i väskan som inte öppnades..

Efter promenaden blev det en mysig fika bestående av hemmagjord latte, stora kanelbullar, blåbärspaj och vaniljsås, mumma!

Tack för en superbra dag tjejer!!

Fridas hår färgas

Äter taco-paj och choklad (inte tillsammans förstås!), mums vad det är gott! Hittade en gammal bild från när jag och Victoria (mest victoria) färgade Fridas hår :)


Riktig mat

Idag har jag och pappa tagit en liten tripp till hans barndomsstad Borås. Där tittade vi in i farfars nya lägenhet, åkte och tittade i affärer och gick till Sibylla för att, enligt farfar, äta riktig mat. Han är söt.

Snart ska jag ocg pappa till Facklan och titta på "Seven pounds" som verkar vara riktigt bra! Hoppas det.. men jag vet redan slutet eftersom jag tjatade på Frida att avslöja det, men men..

Måste sticka, PUSS!

Linn leker konsult

Glömde säga att jag håller på att jag håller på att designa "Vi skramlar tillsammans för en bra sak" !! Kolla in den, tycker själv att den är riktigt snygg. Men jag är inte riktigt klar ännu, ska fixa lite med en presentation och kanske en bild..

PUSS!

Bland barndomsminnen och dammråttor


Jag vet inte vad det är med mig, känner mig helt konstig.. Längtar tills Frida kommer hem så jag får se bilderna hon tog i Fredags! :) Har redan sett dem en gång men tydligen så måste jag ha missat några detaljer, spännande!

Idag har jag påbörjat ommöblering och städning av mitt rum, det kommer att ta hundra år. För när jag öppnar en låda och hittar en massa gamla teckningar, foton och sagor så kan jag inte bara lägga undan dem. Då måste jag granska allt och minnas tillbaka, haha. Dessutom har jag så svårt för att slänga saker, även om det är en clownnäsa, en trasig porslinshund eller ett klistermärkesalbum så kan jag helt enkelt inte lägga dem i papperskorgen. Extremt frusterande. Idag tillbringade jag nog två timmar med att rensa bland massa gamla påsar som jag av någon anledning har sparat, jag menar: varför har jag inte slängt massa gamla hm-påsar för? Jag är en hamster.

Ska jag fortsätta städa eller göra något annat? Jag röstar för "något annat"!!


Ångest

Okej, jag kanske inte insåg det i morse på grund av att jag var speedad men nu känner jag: ångest! Vad höll jag på med igår egentligen? Åh, vissa minnen vill man helt enkelt förtränga och vissa bilder vill man inte se. Skärpning Linn, sju år är toooo much och att leka fluguppknytare är inte din grej! Men hey, jag ångrar ingenting!


What a night!

Vet inte riktigt hur jag ska beskriva den, den var helt enkelt perfekt! Jag är så glad! :) Faktum är att det var en av de bästa utekvällarna jag haft, kanske till och med den Bästa?! Och jag som inte ens ville gå från början, haha, tur att jag tog mitt förnuft till fånga! Håll er uppdaterade, vem vet om frida kanske lägger upp några pics?

PUSSPUSS!
ps. victoria du behöver inte vara rädd!

Mina tv-rutiner

Ibland undrar jag vad min familj skulle göra om vi inte hade någon tv.. kanske sitta och spela alfapet, prata om meningen med livet eller plugga europas huvudstäder? När vi är på semester så tittar vi aldrig på tv (förutom i spanien där vi entusiastiskt följer pilkastningstävingar), kanske pga att vi då vill ta till vara på varenda sekund istället för att titta på filmer med t.ex. indisk text.

Undrar hur många timmar av mitt liv som jag egentligen har slösat bort på att titta på meningslösa serier som desperate housewives, christine och niptuck (min favorit)?!

Idag har jag iallafall inte ägmat mig åt något tv-tittande alls, om man inte räknar med tio minuter i morse då jag tittade på the voice. Kanske inte så spännande för er att läsa om mina tv-rutiner men jag kände för att skriva lite om det idag, haha.

Sov sött!

Fe-fredag

Jag har kommit på ett litet internt kodord; fe-fredag.. för er som vill ingå i det interna gänget, ask me! Haha, imon är det hur som helst fe-fredag och det var ett tag sedan så jag längtar!! Imon är också sista dagen i skolan innan lovet och det känns sååå skönt att veta att jag bara ska vara hemma och ta det lugnt, jag kommer inte ens ihåg när jag senast var hemma och ledig under ett lov, så nu är det verkligen dags!

Take care!

Gissa om jag längtar?!!


NRJ

Jag har sån energi att det är helt sjukt! Känner för att springa, träna, hoppa, skrika, skratta...!

En vecka kvar och sedan är det lov!! HÄRLIGT!

RSS 2.0 Follow linnn