Forever21

Jag vill inte låta som en modebloggare (modebloggar är det värsta jag vet, typ) men idag kom kläderna från forever21! Johanna hade med sig en stor brun kartong med massa massa massa saker i. Bl.a. den här t-shirten som jag beställde, tycker att den är riktigt söt!

Tillsammans med Cornelia och Amy rev vi upp lådan och körde en liten modeshow för folk i teatern..haha. Låter som att det var fullsatt men riktigt så populärt verkar det inte ha varit att titta på oss när vi sprang runt och posade i våra nyinköpta plagg. Jag kände ett antal blixtrar i ögonen så kanske att jag lägger upp några bilder från det någon dag.

Förutom t-shirten köpte jag tre linnen, en klänning, ett armband och ett par örhängen (kolla in bilderna nedanför).

Bajs bara att sakerna fastnade i tullen och att vi nu måste betala tusen spänn för det. Vi som trodde att vi var smarta och hade lyckats undkomma denna avgift då vi fyllde i att kläderna var en gåva till någon..menmen, en gåva bestående av typ tjugo klädesplagg kanske inte låter så jätterimligt.


Ordvitsar

Jag har ALDRIG varit (och kommer troligtvis aldrig att bli) någon mästare inom det här med ordvitsar, detta trots att min kära fader är KUNG inom det här. I alla fall om man räknar "det brinner inte i huset där borta..för där har vi släkt". Man tycker ju ändå att det borde sitta i generna, liksom. Men idag, till min stora överraskning (och pappas), lyckades jag faktiskt få till en:

Pappa Kjell: Hur går det med curlingen, du har inte spelat på ett tag va*?
Jag: Nae, just nu ligger det väl lite på is.


Att jag lyckades, känner mig riktigt stolt!

Gå nu och träna på detta, så kan the master Linn komma och undervisa någon gång!

Pussar


* För er som inte vet så har jag och mina kära väninnor Mei Linn, Victoria och Frida börjat spela curling. Eller ja, börjat och börjat, jag har spelat totalt tre gånger hittils. Men, jag har faktiskt tagit så kallat Blått kort och kommer förhoppningsvis få ett diplom inom kort, imponerande va?


Nu finns jag på nätet, igen

Nu har jag startat en NY* blogg. Den kommer förmodligen att vara en slags vardagsbetraktelser/foto/nöjesblogg. Om ni hänger med?!

* Måste bara poängtera hur viktigt det är att ni inser att jag inte nu, typ hundra år efter alla andra, bestämt mig för att starta en blogg. För det är nämligen så att jag tröttnat på min gamla bloggadress och därför bestämde jag mig för att starta en NY. Så, nu vet ni.

Enjoy! :)


RSS 2.0 Follow linnn